Talo keskellä uutta Pasilaa

Talo keskellä uutta Pasilaa

Ester1 on vuonna 2021 täysin uudistettu kuuden kerroksen toimistotalo, jossa on historiansa aikana toiminut monia merkittäviä suomalaisia yrityksiä.

Peruskorjauksen yhteydessä olemme kiinnittäneet erityistä huomiota talon ympäristöystävällisyyteen, minkä ansiosta voimme tarjota viihtyisät ja vastuulliset toimistotilat 10–150 hengen yrityksille. Tiiliseinäinen talo sijaitsee Pasilansillan lännenpuoleisessa päädyssä, osoitteessa Esterinportti 1. 

Modernit ja yhteisölliset tilat

Ester1:n tilat on suunniteltu nykyaikaiset työskentelytavat ja yritysten vaatimukset tiukasti silmällä pitäen. Meillä korostuu visuaalinen ja inspiroiva ympäristö, jonka uskomme lisäävän intoa työpäivään ja parantavan tuotteliaisuutta. Tilat on suunniteltu muunneltaviksi, jotta tilaratkaisu on mahdollista toteuttaa aina yrityksenne vaativimmatkin tarpeet huomioiden. Tilaratkaisu suunnitellaan aina yhdessä yrityksenne kanssa.

Ympäristö-ystävällisyys ennen kaikkea

Talolle haetaan arvostettua LEED Gold -ympäristöluokitusta. Talo käyttää ainoastaan vihreästi tuotettua sähköä ja niin hanat kuin tiskikoneet ovat vettä säästäviä. Peruskorjaukset yhteydessä kierrätimme kaikki materiaalit sekä edistimme vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä käyttämällä M1-luokiteltuja pintamateriaaleja. Talosta löytyy myös runsaasti pyöräpaikkoja sekä sähköautojen latauspistokkeita.

LEED Gold -ympäristö-luokitus

LEED-sertifiointijärjestelmässä arvioidaan tilojen, rakennusten ja alueiden ympäristöominaisuuksia. Kohteelle haettava sertifikaaatti todentaa, että rakennus suunnitellaan, rakennetaan ja ylläpidetään tiukkojen ympäristötavoitteiden mukaisesti. Sertifioinnin myötä saadaan työkalut rakennuksen kestävään ylläpitoon ja säästöihin energiankulutuksessa.

Lataa Ester1-toimitilojen kohde- ja sisustusesite

Lataa kohde- ja sisustusesitteet PDF-muodossa. Tutustu Ester1:n tarjoamiin ratkaisuihin tarkemmin ja sukella sisustustyyleihin yksityiskohtaisesti.
Lataa kohde-esite (PDF)Lataa sisustustyylikooste (PDF)

Välähdyksiä Ester1stä

10–150 hengen yrityksille
Kulunvalvonta ja kameravalvonta
Autopaikat ja sähköauton lataus
Pyöräparkki
Suihkut ja lukittavat säilytyskaapit
Ympäristöystävälliset ja -sertifioidut tilat
Supernopeat valokuituyhteydet
Moderni ja tehokas ilmanvaihto
Erinomainen sisäilma
Vettä säästävät hanat

Tilaratkaisu 48 tunnissa

Kiinnostuitko? Laske hinta-arvio ja ota yhteyttä. Saat lopullisen tarjouksen kahden arkipäivän sisällä.
Ota yhteyttä, kun etsit modernia toimitilaa erinomaisilla kulkuyhteyksillä.

Sakari Parkkinen
sakari.parkkinen@cushwake.fi
010 8368424

Niklas Forsell
niklas.forsell@cushwake.fi
010 836 8408

Joona Vuori
joona.vuori@cushwake.fi
010 836 8430

 

Käsittelemme yhteystietojasi Tietosuojaselosteemme mukaisesti.