Uuden Pasilan odotettu tulokas Ester1 tarjoaa hybridityöhön soveltuvat, näyttävät toimitilat 10 – 150 hengen yrityksille

Ester1 tarjoaa täysin uudistetut ja vastuulliset toimitilat pienille ja keskisuurille yrityksille erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Ekologinen korjausrakennushanke valmistuu tammikuussa 2022. Hankkeesta vastaa turkulainen kiinteistökehitysyritys Kansallis-yhtiöt. 

Kauppakeskus Triplan vieressä sijaitseva, aikaisemmin Otavamedian toimistokäytössä ollut rakennus muuntuu moderniksi yrityskeskittymäksi. Projektin ensimmäisessä vaiheessa pilarirakenteisen rakennuksen ei-kantavat sisäseinät ja talotekniikka purettiin kokonaan, ja nyt tilalle rakennetaan uutta vastaavaa, modernia ja turvallista toimistotilaa.

"Rakennus täytti kaikki investointikriteerimme, joista tärkein on sijainti. Pasila on voimakkaasti kehittyvä ja uudistuva alue, joka on helposti saavutettavissa, ja jossa on ainutlaatuiset palvelut. Rakennus itsessään mahdollistaa modernin ja ekologisen monitilatoimistorakentamisen, jolla on juuri nyt suuri kysyntä", kertoo Kansallis-yhtiöiden hankekehitysjohtaja Markus Palmroth.

Hankkeessa noudatetaan tiukkoja LEED Gold -ympäristösertifikaatin ympäristötavoitteita, minkä myötä uudistetut tilat muuntuvat ympäristön kannalta kestäviksi ja energiatehokkaiksi.

Triplan rakentamisen myötä Pasilasta on jo muotoutunut houkutteleva liike-elämän keskus. Toimivien julkisen liikenteen yhteyksien lisäksi perille pääsee myös omalla autolla ja läheisen Keskuspuiston läpi polkupyörällä tai kävellen. Alueella on runsaasti rakennusoikeutta jäljellä, joten sen odotetaan kehittyvän tulevaisuudessa entisestään.

Turvalliset ja kodinomaiset työtilat, yhteisöllisyys ja joustavuus ovat nousevia trendejä

Hybridityöskentely on uusi normaali: toimitiloista muotoutuu kohtaamispaikkoja, joissa tavataan asiakkaita ja kollegoita, vaikka osa töistä tehtäisiinkin muualla. Palmrothin mukaan muutos asettaa entistä enemmän painoarvoa tilojen muuntautumiskyvylle ja turvallisuudelle. 

Ester1:stä löytyy pienille ja keskisuurille yrityksille toimiva, visuaalisesti näyttävä ja hinta-laatu -suhteeltaan kilpailukykyinen tilaratkaisu, joka vastaa yritysten uudenlaisiin tilatarpeisiin.

"Kasvava trendi on, ettei kaikille työntekijöille varata omia työpisteitä, ja toimistolla voidaan olla vain osan aikaa viikosta. Tilojen tulee olla inspiroivia ja mahdollistaa joustavasti ja turvallisesti työn tekemisen eri muodot. Tilojen vaatimustaso tule nousemaan entisestään, jolloin joustavat ja turvalliset työtilat kuten Ester1 ovat hyvin kysyttyjä", hän toteaa.

Ester1ssä käyttömukavuutta lisäävät yhteisölliset tilat kuten alakerran viihtyisä aula, joka toimii rakennuksen käyttäjien kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana. Vastapainoksi toimistoissa on hiljaisia työtiloja, joissa voi hoitaa keskittymistä vaativat työtehtävät ja puhelut rauhassa. Myös työpisteiden sijoitteluun on kiinnitetty erityistä huomiota ja työntekijöiden välillä pystytään säilyttämään turvavälit.

Helppous ja valmiit sisustustyylit ovat valttia myös sopivan tilaratkaisun löytämisessä

Ester1:n tilanhakuprosessi eroaa alan normaaleista käytänteistä, sillä alustavan tilaratkaisun hintoineen voi laskea suoraan kohteen verkkosivuilla.

Tarkka tarjous tilaa etsijälle luvataan kahden työpäivän sisällä. Joustavimmillaan vuokrasopimus Ester1:een on tehtävissä vain 12 kk ajalle. 

3 valmista sisustusteemaa

Kun tilatarve on selvillä, vuokralainen voi valita kolmesta sisustusarkkitehdin suunnittelemasta teemasta mieleisensä. Tiloihin voidaan sisällyttää myös yrityksen brändi-ilmettä tukevia elementtejä kuten valomainoksia tai viherseiniä. Konseptin visuaalisesta ilmeestä vastaa kiinteistökehityksen konsultointiin erikoistunut Bolder Development. 

"Visuaalisesti näyttävä ja miellyttävä työtila motivoi ja inspiroi työntekijöitä, ja on yritykselle rekrytointivaltti. Se voi olla ratkaisevassa asemassa, kun kilpaillaan parhaista työntekijöistä", arkkitehti ja Bolder Developmentin toimitusjohtaja Anna Bevz kiteyttää.

  

Lisätiedot

Markus Palmroth
Hankekehitysjohtaja, Kansallis-yhtiöt
+358 400 683 800
markus.palmroth@kansallis.fi

Tiedot hankkeesta 

  • Ester1 tarjoaa viihtyisät ja vastuulliset toimistotilat 10-150 hengen yrityksille Kauppakeskus Triplan vieressä osoitteessa Esterinportti 1, 00240 Helsinki
  • Ekologiselle korjausrakennushankkeelle haetaan LEED Gold -ympäristöluokitusta.
  • Rakennuttamisesta ja konseptista vastaa Kansallis-yhtiöt. Konseptin visuaalisen ilmeen sekä sisustussuunnittelun on toteuttanut Bolder Development Oy.

Lataa Ester1-toimitilojen kohde- ja sisustusesite

Lataa kohde- ja sisustusesitteet PDF-muodossa. Tutustu Ester1:n tarjoamiin ratkaisuihin tarkemmin ja sukella sisustustyyleihin yksityiskohtaisesti.

Lataa kohde-esite (PDF)Lataa sisustustyylikooste (PDF)
Jatka lukemista

Tilaratkaisu 48 tunnissa

Kiinnostuitko? Laske hinta-arvio ja ota yhteyttä. Saat lopullisen tarjouksen kahden arkipäivän sisällä.
Ota yhteyttä, kun etsit modernia toimitilaa erinomaisilla kulkuyhteyksillä.

Huolto- ja kiinteistöpalvelu

Kotikatu Pasila
Asiakaspalvelu 07.00–16.00
010 270 8620

Päivystys 16.00–07.00
010 270 8888

pasila@kotikatu.fi

Tee palvelupyyntö

Kiinteistöpäällikkö

Jaakko Laaksonen
+358 44 3422 095
jaakko.laaksonen@kansallis.fi

Asiakkuuspäällikkö

Valtteri Arvonen
+358 400 17 6526
valtteri.arvonen@kansallis.fi

Käsittelemme yhteystietojasi Tietosuojaselosteemme mukaisesti.