Toimivat ja turvalliset työtilat loistavien kulkuyhteyksien päässä toimivat hybridityön hubina

Joustava, visuaalisesti näyttävä ja hyvinvointia tukeva toimitila motivoi työntekijöitä, ja toimii samalla yrityksen käyntikorttina.

Työtilojen sijainti ja toiminnallisuus hybridityön tukena ovat kriteerejä, joiden avulla yritys voi erottautua edukseen. Turvallinen työympäristö, jossa sisäilman laatuun, akustiikkaan ja työergonomiaan on panostettu, voi oleellisesti vähentää sairauspoissaoloja sekä parantaa työhyvinvointia. 

 "Helpolla saavutettavuudella ja lähialueen palveluilla on suuri merkitys työntekijälle, sillä ne helpottavat arkea ja tukevat muuta elämää", toteaa Anna Bevz, joka on koulutukseltaan arkkitehti ja Ester1n visuaalisesta konseptista vastanneen Bolder Developmentin toimitusjohtaja.

 Bevzin mukaan työntekijöiden viihtyvyyteen vaikuttaa oleellisesti, kuinka hyvin käyttäjät kokevat tilan omakseen. Siksi suunnittelussa onkin viime vuosina painotettu kodinomaisuutta, jota luodaan esimerkiksi värien, pintamateriaalien ja viherelementtien avulla. 

"Toimitilat ovat saaneet uudenlaisen merkityksen. Niistä on muotoutunut eräänlainen kohtaamispaikka, hub, jossa tavataan asiakkaita ja työkavereita. Se asettaa entistä enemmän painetta erottautumiselle ja viihtymiselle. Hyvässä suunnittelussa keskeistä on toiminnallisuus ja se, että ihmisten on hyvä olla", Bevz kiteyttää.

 Yhteisöllisyys ja kodinomaisuus ovat nousevia trendejä

 Etätyön kasvun myötä on yhä yleisempää, ettei kaikille työntekijöille varata omia työpisteitä. Tästä syystä on entistä tärkeämpää, että käytössä olevat tilat ovat hyvin suunniteltuja, ja että ne tukevat erilaisia työtapoja. Nopea valokuituyhteys mahdollistaa etäpalaverit ja tehokkaan sähköpostiliikenteen, ja yhteisölliset alueet toimivat kohtaamispaikkoina, joissa voi viettää aikaa tai verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Vastapainoksi tarvitaan hiljaisia työtiloja, jotta keskittymistä vaativat työtehtävät ja puhelut voi hoitaa rauhassa.

 Useimmille yrityksille on toiminnallisuuden lisäksi tärkeää, että visuaalinen ilme heijastaa yksilöllistä brändi-ilmettä. Sisustuksellisten elementtien lisäksi myös neuvottelutilat ja tarjoilut tarjoavat keinon erottautumiselle. 

 "Yritykset haluavat itse valita, millaisissa tiloissa he asiakkaitaan tapaavat, ja millaista kahvia heille tarjoavat. Olemme suunnitteluratkaisuilla hakeneet keinoja, joiden avulla yritysten helppo tuoda oma yrityskulttuuri näkyville", hankekehitysjohtaja Markus Palmroth kertoo.

 Palmroth ja Bevz ovat yhtä mieltä siitä, että työtilat ovat merkittävässä roolissa sekä työntekijän että työnantajan näkökulmasta katsottuna. Niihin panostaminen on tehokas tapa vaikuttaa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitä kautta yrityksen tuottavuuteen. 

 "Miellyttävä ja visuaalisesti näyttävä työtila motivoi ja inspiroi työntekijöitä. Se voi myös olla ratkaisevassa asemassa, kun kilpaillaan parhaista työntekijöistä ", Bevz tiivistää.

Lataa Ester1-toimitilojen kohde- ja sisustusesite

Lataa kohde- ja sisustusesitteet PDF-muodossa. Tutustu Ester1:n tarjoamiin ratkaisuihin tarkemmin ja sukella sisustustyyleihin yksityiskohtaisesti.

Lataa kohde-esite (PDF)Lataa sisustustyylikooste (PDF)
Jatka lukemista

Tilaratkaisu 48 tunnissa

Kiinnostuitko? Laske hinta-arvio ja ota yhteyttä. Saat lopullisen tarjouksen kahden arkipäivän sisällä.
Ota yhteyttä, kun etsit modernia toimitilaa erinomaisilla kulkuyhteyksillä.

Huolto- ja kiinteistöpalvelu

Kotikatu Pasila
Asiakaspalvelu 07.00–16.00
010 270 8620

Päivystys 16.00–07.00
010 270 8888

pasila@kotikatu.fi

Tee palvelupyyntö

Kiinteistöpäällikkö

Jaakko Laaksonen
+358 44 3422 095
jaakko.laaksonen@kansallis.fi

Asiakkuuspäällikkö

Valtteri Arvonen
+358 400 17 6526
valtteri.arvonen@kansallis.fi

Käsittelemme yhteystietojasi Tietosuojaselosteemme mukaisesti.